Home » Oreo Cake Pops

Oreo Cake Pops

Av ellen

Cake pops er alltid gøy å lage, mulighetene er tilnærmet uendelige, og om man bruker avskjær eller rester fra kaker kan man til og med kalle de økonomiske. Men viktigst av alt: de er gode. Sønnen min på 13 elsker oreos og da han tok en bit av disse var tilbakemeldingen følgende: "Ja, mamma, nok et mesterverk fra deg" 😉

Denne varianten er laget med sjokoladekake og biter av oreos og er deretter dyppet i sjokolade og pyntet med mini oreos, noen knuste og noen hele. Cake pops kan du lage i god tid i forveien. Bare frys de ned etter du har satt pinne på de og ta de opp når du trenger de eller får uventede gjester. De kan også lages i utallige former og fasonger og man trenger ikke dyre former for å få til det. Disse cake popsene har jeg formet til hjerter med en isbitform av silikon fra IKEA til 9 kr.

Oreo Cake Pops

Skriv ut oppskriften
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredienser

(Rester av) sjokoladekake
Oreos

Pinner

Mørk (og hvit) sjokolade

Slik gjør du det

Smuldre sammen sjokoladekaken.
Del oreosene i to og tilsett det hvite fyllet i sjokoladekakesmulene.
Del noen oreos i biter, ha i blandingen og bland godt.
Trill til runde boller eller ha de i en form.
Sett de i kjøleskapet eller fryseren til de blir faste.

Smelt sjokolade, dypp pinnene i og sett de i kakebollene.
Avkjøl i fryseren eller kjøleskapet til sjokoladen stivner før du dypper de i smeltet sjokolade.
Pynt med halve mini oreos og/eller knuste oreos når sjokoladen har satt seg litt.

Ferdig :-)

Kanskje du liker disse også?