Home » Sjoko-kokos Cake Pops

Sjoko-kokos Cake Pops

Av ellen

Cake pops er virkelig gøy å lage, og jeg lager det omtrent hver gang jeg har avskjær fra en kake. Det er bare å smuldre kakerestene med det du liker, for eksempel frosting, syltetøy, lemon curd eller annet, og forme de til små runde boller (eller ha de i en form). Jeg fryser de gjerne ned og tar de fram når jeg for eksempel får gjester og ikke har tid til å lage annet. Da er det bare å ta de opp og dyppe de i sjokolade og evt pynte de. Kjempeenkelt, også får man brukt kakerester man ellers kanskje hadde kastet. Du kan også droppe pinnene, da får du cake balls.

Denne varianten er laget av sjokolade og kokos, en nydelig kombinasjon synes jeg. Det synes jeg for øvrig jeg sier om alle kombinasjoner med sjokolade, men hva er det som ikke passer med sjokolade da? 😉 For å binde det sammen har jeg brukt kokoskrem, som er en fyldig variant av kokosmelk. Får du ikke tak i det kan du bruke vanlig kokosmelk.

Sjoko-kokos Cake Pops

Skriv ut oppskriften
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredienser

(Rester av) sjokoladekake
Kokosmasse
Kokoskrem (kokosmelk går også)

Mørk sjokolade
Kokosmasse

Papirsugerør delt i to eller pinner

Slik gjør du det

Smuldre sammen sjokoladekaken.
Tilsett kokosmasse etter smak.
Tilsett kokoskrem (eller kokosmelk) litt etter litt til du får en blanding med passe konsistens. Den skal være lett å forme. Form til runde boller.
Sett de i kjøleskapet eller fryseren til de blir faste.

Smelt sjokolade, dypp sugerørene i og sett de i kakebollene. Avkjøl i fryseren eller kjøleskapet til sjokoladen stivner før du dypper bollene i smeltet sjokolade.
La sjokoladen sette seg et lite minutt før du ruller cake popsene i kokosmasse.
Sett de kaldt til sjokoladen stivner.

Kanskje du liker disse også?