Home » Pavlovamilkshake med jordbær

Pavlovamilkshake med jordbær

Av ellen
Pavlovamilkshake med jordbær

Pavlova er digg! Men det er ikke alltid den er like digg et par dager etterpå. Den florlette marengsbunnen blir raskt soggy av krem og fyll, men det er jo dumt å kaste kakerestene for det! Med dem kan du nemlig lage en utrolig god milkshake! Jepp, du leste riktig! Jeg har laget pavlovamilkshake med jordbær med resten av denne kaken. Om det var digg? Ah, den beste jordbærmilkshaken jeg har smakt i hvert fall!

Pavlovalover? Her finner du flere deilige varianter

Det er litt vanskelig å gi en nøyaktig oppskrift på denne milkshaken. Det er en litt sånn ta-hva-du-har-oppskrift. Du kan bruke hvilken Pavlova som helst, is etter eget ønske, frukt/bær etter eget ønske og den melken du har. Nedenfor finner du sånn ca det jeg brukte i min pavlovamilkshake med jordbær. Bruk den som inspirasjon.

PS! Lyst til å se hvordan jeg lagde den? Sjekk ut denne reelen jeg har lagt ut på Kakefabrikkens Instagram.

Pavlovamilkshake med jordbær

Pavlovamilkshake med jordbær

Skriv ut oppskriften
Porsjoner: Ca 4 porsjoner
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredienser

Pavlovarester (bruk det du har)
Ca 5 kuler vaniljeiskrem
Ca 150 g jordbær (gjerne frosne)
Ca 3 dl H-melk

Vispet krem på toppen om du har
Strøssel til pynt

Slik gjør du det

Ha alle ingrediensene i en blender eller food processor. Blend til en slett masse. Juster med mer melk om milkshaken blir for tykk eller mer iskrem om milkshaken blir for tynn. Server med litt vispet krem på toppen og strøssel som pynt.

Tips

Du kan lage milkshake med hvilken som helst Pavlova. Du kan også tilsette frukt/bær/iskrem/melk etter eget ønske.

Kanskje du liker disse også?