Home » Sjokoladevafler

Sjokoladevafler

Av ellen
Sjokoladevafler

More is more sier nå jeg! Sjokoladevafler med sjokoladeiskrem, mørk sjokolade og skogsbær er utrolig gode vafler som vil stilne sjokoladesuget ditt for en stund. Sjokoladevafler er også nydelige med rømme og rørte jordbær.

Her finner du alle vaffeloppskriftene på Kakefabrikken

Husk den store vaffeldagen 25. mars.

Sjokoladevafler

Sjokoladevafler med sjokoladeiskrem, mørk sjokolade og skogsbær

Skriv ut oppskriften
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredienser

200 g hvetemel
30 g kakaopulver
50 g sukker
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
50 g smør
100 g mørk sjokolade
2 egg
4 dl H-melk

Sjokoladeiskrem
Mørk sjokolade
Skogsbær

Slik gjør du det

Bland sammen alle de tørre ingrediensene. Smelt smør og finhakket sjokolade på svak varme enten i en kasserolle eller mikrobølgeovn. Bland deretter sammen med de våte ingrediensene, tilsett i de tørre og rør sammen til en klumpfri røre. La røren stå og svelle i ca 20 minutter. Tilsett litt vann eller mel dersom blandingen virker for tykk eller tynn. Stek deretter vaflene og avkjøl på rist. Server vaflene med sjokoladeiskrem, hakket mørk sjokolade og friske skogsbær.

Kanskje du liker disse også?