Home » Spinatvafler

Spinatvafler

Av ellen
Spinatvafler

Det er ekstra gøy å spise knallgrønne spinatvafler. Og for en genial måte å få inn litt ekstra grønnsaker på! Disse serveres med en smakfull pepperrotkrem og røkt laks. Du kan også toppe dem med for eksempel spekeskinke, reker eller tomat og mozarella. Spinatvafler kan du spise til frokost OG lunsj med god samvittighet.

Her finner du alle vaffeloppskriftene på Kakefabrikken

Husk den store vaffeldagen 25. mars.

Spinatvafler

Spinatvafler pepperrotkrem og røkt laks

Skriv ut oppskriften
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredienser

SPINATVAFLER 120 g hvetemel 1 ts bakepulver Litt salt 200 g spinat 2 dl melk 3 egg PEPPERROTKREM 2 dl crème fraîche 2 ss revet pepperrot (evt fra tube) Sitronsaft Litt salt TOPPING Røkt laks Salat Dill

Slik gjør du det

SPINATVAFLER Bland sammen alle de tørre ingrediensene. Bland sammen spinaten og melken med en stavmikser eller food prosessor. Bland det deretter inn i røren sammen med egg og rør sammen til en klumpfri røre. La røren stå og svelle i ca 20 minutter. Tilsett litt vann eller mel dersom blandingen virker for tykk eller tynn. Stek deretter vaflene og avkjøl på rist. PEPPERROTKREM Visp sammen crème fraîche med revet pepperrot og smak til med litt sitronsaft og salt. Server vaflene med pepperrotkremen, røkt laks, salat etter smak og topp med dill.

Kanskje du liker disse også?