Home » Brownies

Brownies

Av ellen
Brownies

Hvem kan motstå klissete brownies? Ikke jeg i hvert fall. Disse er både fudgy, seige og mektige – akkurat som brownies skal være. I tillegg er de veldig enkle å lage. Server gjerne med et lite melisdryss og friske bringebær. Jeg synes brownies er aller best når de har blitt gjennomkalde i kjøleskapet. DA har de den konsistensen jeg elsker.

Flere brownie-oppskrifter? Sjekk her.

Brownies

Brownies

Skriv ut oppskriften
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 4.1/5
( 8 voted )

Ingredienser

100 g sjokolade
170 g smør
450 g sukker
1 ts vaniljesukker
3 egg
150 g hvetemel

Slik gjør du det

Smelt sjokolade og smør. Rør det sammen. Tilsett sukker og vaniljesukker og bland alt godt sammen. Rør inn ett og ett egg. Vend inn melet. Hell blandingen i en liten bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm). Stek på 180 grader i ca 26-30 minutter. Husk at brownien fortsatt skal være litt bløt når den kommer ut av ovnen, så pass på så den ikke steker for lenge. Avkjøl helt før servering, helst i kjøleskap. Server helt enkelt med et melisdryss og noen bringebær. 

Tips

Vaniljeiskrem, vispet krem, eller bær- eller vaniljesaus passer også godt til brownies.

Kanskje du liker disse også?