Home » 5 festklare kaker

5 festklare kaker

Av ellen
Pavlova i langpanne med jordbær

Lurer du på hva du skal lage til 17. mai? Her får du 5 festklare kaker!

Prøv også: 9 nydelige nasjonaldagskaker

Jeg synes kaker med krem og jordbær hører til på 17. mai. Så Pavlova eller bløtkake i en eller annen form synes jeg er stas. Har du lyst på noe helt annet, kan jeg varmt anbefale det magisk gode daimkaken, som jeg ikke har klart å slutte å tenke på siden jeg lagde den. Fudgy sjokoladekake med bjørnebær er heller ikke å forakte. Den er lagd med favoritt-sjokoladekakebunnen min og fylt med en deilig bjørnebærkrem. Pynt den gjerne i rødt, hvitt og blått. Gulrotkake er heller aldri feil og en stor favoritt hos mange. Nedenfor finner du en jålete variant med mandelprailine og salt karamell.

Prøv også: 5 festklare desserter i porsjonsglass

5 festklare kaker:
(Du kommer til oppskriftene ved å trykke på teksten i bildet)

Kanskje du liker disse også?