Home » Minibløtkake – Bløtkake på glass

Minibløtkake – Bløtkake på glass

Av ellen
Minibløtkake - Bløtkake på glass

Ble sukkerbrødet mislykket? Orker du ikke å pynte en hel bløtkake? Eller har du for eksempel sukkebrød, krem og syltetøy til overs etter å ha laget en kake? Eller vil du rett og slett servere bløtkake på en ny måte? Bløtkake trenger slett ikke serveres som en stor rund kake. Minibløtkake – Bløtkake på glass er perfekt for alle scenarioer!

Prøv også denne lettvinte bløtkaken

For å lage minibløtkake – bløtkake på glass trenger du egentlig ingen oppskrift. Ta det du har (til overs) og legg det lagvis i et glass eller annen serveringsskål. Har du friske bær eller frukt er det fint også. Bruk også gjerne marengs, karamellsaus, hakket sjokolade, nøtter eller knuste kjeks. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Minibløtkake - Bløtkake på glass

Minibløtkake - Bløtkake på glass

Skriv ut oppskriften
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredienser

Sukkerbrød
Vispet krem
Vanilje- eller romkrem
Syltetøy
Friske bær

Slik gjør du det

Del opp sukkerbrødet i passe biter og legg lagvis med de andre ingrediensene i glass eller skåler. Server.

Tips

Alle kaker kan i prinsippet serveres på denne måten. Prøv for eksempel med suksessterte, pavlova eller sjokoladekake.

Kanskje du liker disse også?