Home » De 9 mest besøkte oppskriftene i 2021

De 9 mest besøkte oppskriftene i 2021

Av ellen
Kanelknuter

Fjorårets mest besøkte oppskrift var en over sju år gammel oppskrift på kanelknuter! Ikke hvilke som helst kanelknuter heller, disse lages nemlig med kefir. Det gir en nydelig myk konsistens og ekstra god smak. Har du ikke prøvd dem ennå, så kan jeg virkelig anbefale dem. Dette er også Kakefabrikkens aller mest besøkte oppskrift siden oppstarten – by far! Den har over dobbelt så mange besøkende som nummer to på lista, og ligger alltid på topplisten.

På andreplass er det en nykommer, nemlig vepsebol med peanøtter. Det lagde jeg for første gang før jul. Det ble stor suksess, både på hjemmebane og på Kakefabrikken. Her får du hakkede mandler, salte peanøtter og mørk sjokolade i sprø og seig marengs. Det ble virkelig godt altså.

På tredjeplass kommer kokosboller. Denne oppskriften har ligget på Kakefabrikken siden 2017, og er den tredje mest besøkte oppskriften gjennom tidene. Den ligger jevnt på topplisten hele tiden, i likhet med kanelknutene. Det er en fantastisk oppskrift, som jeg har brukt mange ganger. Du trenger ikke gelatin for å lage dem og de blir alltid bra.

Hele topplisten finner du nedenfor. Trykk på tittelen i bildet, så kommer du rett til oppskriften.

TOPP 9 2021

Kanskje du liker disse også?